FREE SHIPPING OVER 1500 NOK

FAST SHIPPING WITH DHL

WORLDWIDE SHIPPING

Hva er SoftBoost™?

Tuftes unike SoftBoost™-materiale er laget av bambus lyocell blandet med modal fibre. Mer bærekraftig produksjon, slitesterkt og samtidig silkemykt og behagelig.

bambus som råmateriale

Vi i Tufte er klare i vår bruk av bambus som råmateriale. Men bambus kan brytes ned på mange forskjellige måter, både med og uten å ta hensyn til miljøet. Vi er stadig opptatt av å finne de mest bærekraftige metodene for å lage våre klær, og lyocell er en av disse. Lyocell er prosessen bambus går igjennom for å bli fiber; et lukket loop-system med kun organiske løsemidler. En lyocell-prosess reduserer vannbruken betraktelig ved å resirkulere og gjenbruke vannet og løsemiddelet til det er tomt. Sluttresultatet er et mykt fiber helt fritt for skadelige kjemikalier. I tillegg til null utslipp av skadelige restkjemikalier fra fabrikken. Dette er viktig for oss. 


Modal er rekonstruert tre-basert cellulose fiber: supermykt med høy våtmodul og høy slitestyrke. Treverket er hentet fra gårder som praktiserer bærekraftig skogbruk, og fiberet i seg selv er sertifisert trygg for skadelige kjemikalier. 


Ved å blande disse to fibrene får vi et supermykt, sterkt og holdbart materiale produsert på en mye mer bærekraftig måte. 

våre produkter av SoftBoost™

Du finner et stort utvalg av produkter i nettbutikken vår laget av SoftBoost™. Alt fra myke T-skjorter, singleter og trøyer til dame og herre, og diverse underbukser til dame, herre og barn. Garantert komfortabelt! 

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

EN
EN