FREE SHIPPING OVER 1500 NOK

FAST SHIPPING WITH DHL

WORLDWIDE SHIPPING

om oss

Tufte Wear ble grunnlagt i 2012 av Olaf Tufte. En ordentlig fin fyr, bonde og olympisk mester fra Vestfold. Med mantraet «Det er alltid mulig å bli bedre» begynte Olaf å lage supermyke boxere til den hardt arbeidende mannen. Merket har kommet langt siden den tid, men mantraet står fortsatt like stødig. Det er grunnlaget for alt vi gjør, og driver oss fremover mot stadig nye mål.

bærekraft

Med fokus på miljøvennlige tekstiler har bambus alltid vært det viktigste råmaterialet for oss. Bambus vokser fort, behøver ingen ekstra vanning foruten regnvann, heller ingen kjemikalier eller sprøytemidler. Kort fortalt er bambus skikkelig bra. Når vi bruker bomull i klærne våre er målet å bruke økologisk eller resirkulert bomull, av god kvalitet. Dette anser vi som riktig og viktig med tanke på naturen. 


 Vi har gitt et løfte til oss selv og naturen at vi skal begrense bruken av plastfiber i klærne våre. Det betyr å kutte vanlig polyester, og vi kan garantere at du aldri vil finne fleece av polyester i vårt sortiment. Polyesterfleece består nemlig av mikroplastfibre som løsner i vask og ved bruk, og forurenser havet og miljøet. Dette er ikke noe vi ønsker å bidra til. Vårt fleecealternativ er laget av 100 % merinoull, og gir bedre varme, større komfort og lengre varighet – både for forbruker og miljøet. Det er hardt arbeid å lage bærekraftige tekstiler, men det føles veldig bra – og det gjør også våre produkter.

miljøvennlige pakninger

For å minimere mengden avfall og totalt eliminere bruken av plast lanserte vi nye pakninger i 2017 – laget kun ved bruk av papp. Omhyggelig brettet og 100 % resirkulerbare.Tufte har blitt et solid merke med både ønske og evne til å vokse. Vi er et team der alle står på for å levere produkter vi er stolte av. Vi i Tufte kommer til å fortsette å jobbe for å bli bedre, hver dag. Vi oppfordrer derfor alle forbrukere til å hjelpe oss, og vi tar gjerne imot tips på hvordan vi kan bli bedre.

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

EN
EN