Frakt og levering

Vi sender normalt bestilte varer omgående, senest 2 virkedager etter bestilling er mottatt og betaling godkjent, dersom varen er på lager. Unntaket fra dette er perioder med kampanjer hvor utsendelse kan ta 3-6 virkedager. Normal leveringstid er 3 til 5 arbeidsdager, avhengig av hvor i landet man befinner seg og under kampanjer kan dette bli inntil 9 virkedager. Varene sendes med fri frakt om en handler for over 800 kroner. Alle handler under 800 kroner har en fast fraktpris på 79 kroner.

Påse at emballasjen er uskadet ved utkvittering av varen. Dersom det oppdages skade på emballasjen, må dette anmerkes på fraktbrevet eventuellt skrive skademelding til transportør (PostNord er vår primære transportør, men det hender vi benytter Posten). Forsendelse skjer for vår risiko. Leveringstid som er oppgitt, er dog under enhver omstendighet tilnærmelsesvis. Forbrukeren kan gjøre gjeldende ulike krav overfor selger (heving, prisavslag, retting, omlevering, erstatning) dersom varen har blitt skadet eller forringet under transporten.

Vi tar forbehold om forsinkelser rundt helligdager og høytider. Følg med på postleverandørens egne anbefalinger rundt høytider for å være sikker på levering i tide.