Lynrask levering med Porterbuddy*

FRI FRAKT OVER KR 999.

FÅ FØRST. BETAL SENERE.

SLIK FUNGERER DET

Zizr anbefaler deg riktig størrelse når du handler klær og sko på nett. Dermed slipper du unødvendige returer på grunn av feil størrelse. Bra for deg og bra for miljøet.

Tjenesten er selvstendig og fungerer på tvers av alle nettbutikker som har Zizr. Du lager kun én Zizr-ID og så henter vi opp din kjøps- og returhistorikk fra alle butikkene vi samarbeider med. Denne informasjonen brukesutelukkende for å kunne gi deg størrelsesanbefaling. Du trenger ikke legge inn noen personlige opplysninger om deg selv

Opprett zizr-id

Få riktig størrelse med Zizr og slipp returer

Zizr anbefaler deg riktig størrelse når du handler klær og sko på nett. Dermed slipper du unødvendige returer på grunn av feil størrelse.

Tjenesten er selvstendig og fungerer på tvers av alle nettbutikker som har Zizr. Du lager kun én Zizr-ID og så henter vi opp din kjøps- og returhistorikk fra alle butikkene vi samarbeider med. Denne informasjonen brukes utelukkende for å kunne gi deg størrelsesanbefaling. Du trenger ikke legge inn noen personlige opplysninger om deg selv.

Bærekraftig netthandel

Zizr prøver å løse noen av de største utfordringene i tekstilbransjen. Ved å anbefale deg riktig størrelse reduserer vi antall returer, transport, CO2-utslipp, emballasje, samt unødvendig produksjon og kasting av klær og sko.

Generell og personlig størrelsesanbefaling

Å vite hvilken størrelse som er riktig forutsetter store mengder med informasjon. I en startfase vil størrelsesanbefalingen du får og produktkategori vi leverer en anbefaling på, derfor kunne variere noe.

Når Zizr vet nok om produktene som selges i butikken, vil tjenesten starte med å gi deg en generell størrelsesanbefaling. Dette sier noe om et produkt er lite, normalt eller stort i størrelsen.

Når vi har nok historikk på deg, og nok informasjon om produktet du vil kjøpe og kategorien du handler i, vil Zizr være nærmere med å gi deg en personlig størrelsesanbefaling. Med personlig anbefaling menes en konkret størrelse, som er unik for deg.

Gi tilbakemelding på størrelsen

Mens vi jobber kontinuerlig med å gi deg personlig størrelsesanbefaling på alle produkter, kan du forbedre din anbefaling selv ved å gå inn på din Zizr-profil og gi tilbakemeldinger på tidligere kjøp.

Enklere for deg – bra for miljøet!

Lukk (esc)

Forsinket levering med Postnord

På grunn av streik anbefaler vi de som kan å legge ordre med Porterbuddy da Postnord er rammet av streiken.

LES MER OM POSTNORD HER

Søk

Lagt i handlekurv