Ledige Stillinger hos Tufte Wear

Bli en del av vårt team

Utforsk spennende karrieremuligheter, jobb med engasjerte kolleger, og bidra til vårt mantra 'Pure Comfort'.

Tufte Wear

Tufte Wear - Ditt Neste Store Eventyr

Tufte Wear er et attraktivt selskap i sterk vekst som produserer og selger komfortable fritidsklær. Selskapet ble etablert i 2012, og består i dag av 20 dedikerte og entusiastiske medarbeidere. Våre produkter distribueres gjennom et omfattende nettverk bestående av 600 utsalgssteder, egen nettbutikk, og butikk på Oslo Fashion Outlet. Selskapet hadde en omsetning på 140 millioner i 2022.

Vårt mantra er "Pure Comfort". For oss betyr det at produktene vi tilvirker skal være så ansvarlige som mulig med hensyn til menneskerettigheter, miljø og fotavtrykk. Det betyr også at selve klærne skal være av høy kvalitet og trygge og komfortable i bruk. Til sist betyr det at det skal være en komfortabel fornøyelse å være kunde hos oss, og denne rollen er svært sentral i det arbeidet.

I økonomiteamet søker vi nå en kollega som skal fylle et svangerskapsvikariat på ett år. En spennende mulighet for deg som vil arbeide administrativt og selvstendig med egne arbeidsoppgaver. Kjenner du deg igjen i både å være løsningsorientert, initiativrik og dedikert i alt du gjør, vil vi høre fra deg umiddelbart.

Bli en del av vårt team

Ledige stillinger: