Klær for fremtiden

Tufte Wear – komfortabelt og holdbart

I Tufte gir det mening at klær skal være så behagelige som mulig. Det betyr at de skal kjennes fantastisk å ha på seg, og at de skal se bra ut. Samtidig ønsker vi klær produsert på en ansvarlig måtemed god holdbarhet. Det er vår jobb å gjøre det enkelt å velge klær som tar hensyn til menneskerettigheter, helse, dyrevelferd, natur, klima og miljø. Jo flere som kan velge mer bærekraftig, dess større positiv påvirkning.

Chateau Gray Melange | Sky Captain Melange

Plaggene du bruker igjen og igjen

Klær laget for å vare

Når kundene våre blir glad i klærne vi lager, og vil bruke dem så ofte som mulig, da har vi gjort jobben vår i Tufte. Folk som får et forhold til plaggene de bruker, trenger færre plagg og tar så godt vare på dem de kan. Å ta på seg et veldesignet plagg av høy kvalitet er en glede i seg selv, og når det holder år etter år, er det enda bedre.

Tufte Wear

Det er alltid mulig å bli bedre

Historien om Tufte er en historie om å stadig tørre å utfordre, for å skape forbedringer. Dette gjelder produktene våre, men også at vi tilfører vår egen industri ny kunnskap og nye metoder å produsere klær på. Etter beste evne tar vi personlig ansvar, og står på for å lage utrolig behagelige klær på våre egne måter. Akkurat som vi tenker at hver kunde må få være seg selv og nyte det de holder på med.