LYNRASK LEVERING MED PORTERBUDDY*

FRI FRAKT OVER 999,-

MEDLEMSTILBUD PÅ TURBUKSER

Retur og bytte

RETUR OG BYTTE I NORGE

Skal du returnere utenfor Norge? Se våre kundeservice sider.

Takk for at du har handlet et plagg fra Tufte! Alle som handler varer i nettbutikken, med levering til adresse i Norge, har mulighet til å returnere ubrukt/uåpnet vare innenfor 14 dager i henhold til kjøpsloven. Retur og bytte godtas kun for varer kjøpt direkte fra tuftewear.no. For varer kjøpt via en av Tufte Wear sine detaljhandelspartnere, ta kontakt direkte med butikken for å avtale bytte eller retur. Under finner du informasjon om hvordan du går frem for å returnere eller bytte varer fra vår nettbutikk.

RETUR? SE HER!

1. REGISTRER RETUREN DIN

Logg inn på brukeren din på nettsiden vår for å melde inn returen. Innloggingssiden finner du her.

Har du ikke profil hos oss? Opprett bruker med samme mailadresse som du la ordren din med, konto oppretter du her. Du trenger ikke sende annet returskjema til oss dersom du har meldt inn retur på nettsiden vår. 

2. PAKK VAREN(E)

Det lå en returetikett i pakken du mottok fra oss. Pakk varene og klistre returetiketten utenpå pakken. 

3. SEND

Pakken leveres på postkontor eller Post i Butikk. Du kan søke opp nærmeste her. Returfrakten koster 79,- ved bruk av Tuftes returetikett. Merk at retursendingen skal gå via Posten, selv om du mottok sendingen med PostNord.

Pengene for varen du returnerer vil bli refundert så snart vi har mottatt og behandlet retursendingen din. Pengene blir tilbakeført via samme betalingsmåte som du benyttet da du bestilte varen. Returfrakten vil bli trukket fra dette beløpet dersom du brukte returetikett fra Tufte. 

BYTTE? SLIK GJØR DU DET!

1. REGISTRER BYTTE

Logg inn på brukeren din på nettsiden vår for å melde inn byttet ditt. Innloggingssiden finner du her.

Har du ikke profil hos oss? Opprett bruker med samme mailadresse som du la ordren din med, profilen oppretter du her. Ved bytte velger du hvilken farge og størrelse du ønsker å bytte til. Du trenger ikke sende annet returskjema til oss dersom du har meldt inn bytte på nettsiden. 

2. PAKK VAREN(E)

Det lå en returetikett i pakken du mottok fra oss. Pakk varene og klistre returetiketten utenpå pakken. 

3. SEND

Pakken leveres på postkontor eller Post i Butikk. Du kan søke opp nærmeste her. Vi tilbyr fri returfrakt ved bytte til tilsvarende vare i annen farge eller størrelse. Merk at retursendingen skal gå via Posten, selv om du mottok sendingen din fra oss med PostNord.


Den nye varen blir sendt fra lageret vårt så snart vi har mottatt og behandlet returen din. Du må ikke betale frakt for utsendelsen av ny vare.

MANGLER DU RETURETIKETT?

Har du ikke mottatt returetikett i sendingen din? Send en mail til post@tuftewear.no, med ordrenummeret, så sender vi deg en på mail som du kan printe selv.

OM RETUR OG BYTTE, VIKTIG INFO!

Husk at plagg må være ubrukt og i original stand for å kunne sendes tilbake. Alt av pakninger og merkelapper må følge med i retursendingen din. Undertøy og badeshorts kan dessverre ikke returneres eller byttes da vi ikke kan videreselge disse, av hygieniske årsaker. 

Retur på grunn av feil fra oss som selger, krediteres fullt ut men må avtales med oss på mail,  post@tuftewear.no. Varer som returneres i oppkrav vil ikke bli hentet. Ikke lagerførte varer (forundringspakker, bestilling- og spesialvarer) krediteres ikke, og tas ikke i retur.

SPØRSMÅL?

Fant du ikke svar på det du lurte på? Send oss en mail da vel! Vi hjelper deg så snart vi har anledning. Mailadressen er post@tuftewear.no

Lukk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Lagt i handlekurv