Retur – Tufte Wear

Utvidet returrett ut januar 2024!

Lynrask levering med Porterbuddy*

FRI FRAKT OVER KR 999.

FÅ FØRST. BETAL SENERE.

Retur

RETUR I NORGE

Skal du returnere utenfor Norge? Se våre kundeservice sider.

Takk for at du har handlet et plagg fra Tufte! Alle som handler varer i nettbutikken, med levering til adresse i Norge, har mulighet til å returnere ubrukt/uåpnet vare innenfor 14 dager i henhold til kjøpsloven. Retur godtas kun for varer kjøpt direkte fra tuftewear.no. For varer kjøpt via en av Tufte Wear sine detaljhandelspartnere, ta kontakt direkte med butikken for å avtale bytte eller retur. Under finner du informasjon om hvordan du går frem for å returnere eller bytte varer fra vår nettbutikk.

FREMGANGSMÅTE RETUR

HVORDAN RETURNERE EN ELLER FLERE VARER

Orde lagt i vår nettbutikk kan returneres innen 14 dager fra kjøpet er fullført. Du vil motta en refusjon på prisen du har betalt for produktet/produktene du refunderer, minus returfrakt på NOK 79,-. Bytte er dessverre ikke mulig i dagens løsning, men vi jobber med å finne en løsning for dette i nærmeste fremtid.

Sørg for at du leser nøye gjennom vår returpolicy under: OM RETUR OG BYTTE, VIKTIG INFO, lengre ned på siden her.

Stegene for å bytte varer hos oss er som følger: 

1. GÅ INN PÅ:
https://tuftewear.returnbird.com/

Bruk eposten som ble brukt til det opprinnelige kjøpet, samt ordrenummeret for å søke opp din ordre.

Etter å ha gitt korrekt epost og ordrenummer:

 2. GODKJENT/AVSLÅTT

Om returen din blir automatisk akseptert, vil du bli sendt videre til neste steg.  

3. BOOK RETURFRAKT OG PAKK VARENE

Følg instruksjonene i returportalen vår. Når du har booket returfrakten vil du få en epost. Denne inneholder en qr-kode du kan scanne på ett av Posten/Bring sine innleveringssteder.

Der vil du motta en returklistrelapp som du klistrer på pakken med returproduktene. Lever så pakken til en medarbeider på innleveringsstedet. 

4. MOTTA DIN REFUSJON

I løpet av noen få arbeidsdager etter at din retur er ferdigbehandlet hos en av våre returbehandlere på vårt returlager, vil du motta refusjon via den betalingsmåten du benyttet deg av. Returfrakten på NOK 79 ,-, vil bli trukket fra dette. 

Merk at det kan ta noe lengre tid i kampanje/ferieperioder.

OM RETUR OG BYTTE, VIKTIG INFO!

Husk at plagg må være ubrukt og i original stand for å kunne sendes tilbake. Alt av pakninger og merkelapper må følge med i retursendingen din. Undertøy og badeshorts kan dessverre ikke returneres eller byttes da vi ikke kan videreselge disse, av hygieniske årsaker. 

Retur på grunn av feil fra oss som selger, krediteres fullt ut men må avtales med oss på mail,  post@tuftewear.no. Varer som returneres i oppkrav vil ikke bli hentet. Ikke lagerførte varer (forundringspakker, bestilling- og spesialvarer) krediteres ikke, og tas ikke i retur.

SPØRSMÅL?

Fant du ikke svar på det du lurte på? Send oss en mail da vel! Vi hjelper deg så snart vi har anledning. Mailadressen er post@tuftewear.no

Lukk (esc)

Forsinket levering med Postnord

På grunn av streik anbefaler vi de som kan å legge ordre med Porterbuddy da Postnord er rammet av streiken.

LES MER OM POSTNORD HER

Søk

Lagt i handlekurv