Lynrask levering med Porterbuddy*

FRI FRAKT OVER KR 999.

FÅ FØRST. BETAL SENERE.

ULL ER GULL

Norsk sommer, med temperaturer fra 5 til 30 grader, gjør det vanskelig å vite hvordan man skal kle seg - derfor er ull god å ha.  Ull er gull på tur året rundt, og selv om den holder kulda ute på vinteren bidrar den også til å regulere temperaturen selv på varme  sommerdager .

Bilde: Celine Jessen i Tufte Villeple Merino T-skjorte og Vipe Softshell Shorts, på Eidesnuten i naturskjønne Odda. Fotograf Tor Hveem.

ULLENS GODE EGENSKAPER

Ull regulerer temperaturen, har selvrensende egenskaper, forhindrer svettelukt og trenger heller ikke å vaskes så ofte (Det holder ofte med å lufte 
plaggene). Bruksområdene for ull er derfor mange, noe våre ambassadører har fått erfare. Derfor har vi i Tufte også ullplagg inkludert i sommerkolleksjonen.

PERFEKTE PLAGG FOR USTABILT VÆR

Ullplaggene i Frost-kolleksjonen er varmende, samtidig tynne, lette og utrolig myke. Plaggene er laget av 100 % superfin merinoull. Ullens naturlige og fantastiske egenskaper vil holde deg varm selv om du blir våt eller svett. I tillegg reguleres temperaturen slik at du er varm i kulden og avkjølt i varmen. Det gjør plaggene til en naturlig del av turgarderoben, samtidig som de kan brukes som hverdagsplagg på kjølige dager.

Bambull® er ullundertøy med en tolags-konstruksjon for uslåelig komfort og god varme, med et indre lag i bambusviskose og et ytterlag i superfin merinoull. Denne sammensetningen garanterer fantastisk mykhet og varme uten å klø, slik noen opplever at ull kan gjøre. Plaggene passer godt for en aktiv livsstil enten det er på norgesferie, skogsturer med familien eller en tur med hunden.

AMBASSADØRENES ERFARING

Celine bor i Odda på Vestlandet og går ukentlig flere turer til Trolltunga. Der kan temperaturen veksle mellom 6 og 15 grader, og da er ull helt perfekt.

"Frost har virkelig overrasket meg, og blitt en stor favoritt. Utrolig komfortabel på, og dessuten klær den ikke i det hele tatt. Den er tynn, men holder fortsatt veldig godt på varmen så et godt alternativ til fjellturer på vår, sommer og høst. Absorberer svetten godt, tørker hurtig og har en kjempe fin passform. Jeg digger den, og bruker den veldig ofte! Perfekt at den også finnes med korte ermer!" 

 "Bambull® er veldig myk på og klør ikke. God kvalitet, og meget slitesterk. Den holder varmen godt, absorberer svetten og er perfekt til fjellturene mine. I tillegg er den veldig god å løpe med på de litt kaldere turene. Veldig god passform!"

ULL - OGSÅ PÅ VARME DAGER

Heidi Tindvik er bosatt Vang i Valdres og er svært aktiv på fritiden. Hun elsker å tilbringe tid i naturen og gå tur i fjellet.

"Frost er perfekt på de varme dagene, og den holder meg tørr selv om jeg skulle være aktiv og svette mye på tur. I tillegg er den perfekt som underlag også på vinteren enten det er til hverdag eller under bunadsskjorten. Veldig myk og behagelig i stoffet."

 "Bambull® bruker jeg året rundt, både på løpeturer og fjellturer om sommer som vinter. Stoffet er mykt, det klør ikke og tørker raskt."

Heidi anbefaler ull til tur. Selv bruker hun plaggene både på fjellet og i skogen.

UT PÅ TUR!

Frank Tindvik er også en flittig turgåer, gift med Heidi, og bosatt i vakre Vang i Valdres hvor de har fjellene utenfor stuedøra. Han bruker det meste av sin fritid til bratte fjellturer året rundt, og til variert trening som løping, sykling og langrenn.

"Frost Merinoull har blitt en stor favoritt hos meg året rundt, og kanskje spesielt på de litt varmere dagene. I tillegg er den perfekt på vinterdager med høy aktivitet, enten det er toppturer eller en skitur. Frost er utrolig myk og behagelig å ha på kroppen, og materialet puster veldig bra. Det tørker hurtig om jeg varm og svetter mye, i tillegg beholder jeg varmen selv om det er fuktig. Håper den kommer i stillongs også!"

"Bambull® bruker jeg året rundt, og det er utrolig mykt og behagelig å ha på seg. I tillegg bidrar den til at jeg holder meg varm også på de litt kaldere dagene."

Lukk (esc)

Forsinket levering med Postnord

På grunn av streik anbefaler vi de som kan å legge ordre med Porterbuddy da Postnord er rammet av streiken.

LES MER OM POSTNORD HER

Søk

Lagt i handlekurv