LYNRASK LEVERING MED PORTERBUDDY*

FRI FRAKT OVER KR 999.

FÅ FØRST. BETAL SENERE.

HVA ER SOFTBOOST™?

Vi i Tufte mener at materialet som brukes i klær betyr noe. Derfor er vi stolte av og helt åpne på at vi bruker bambus; det vokser raskt, bruker mindre vann, ingen sprøytemidler, ingen kunstgjødsel og ingen kunstig vanning. Kort sagt er det ganske fantastisk og miljøvennlig.

Vårt unike SoftBoost™ materiale er laget av bambus lyocell blandet med modal fibre. Lyocell er prosessen bambus går igjennom for å bli fiber: et lukket loop-system med kun økologiske løsemidler. Ved å bruke en lyocell-prosess reduserer vi vannbruken betraktelig ved å resirkulere og gjenbruke vannet og løsemiddelet til det er tomt. Sluttresultatet er et mykt fiber helt fritt for skadelige kjemikalier. Dette er viktig for oss.

Modal er rekonstruert tre-basert cellulose fiber: supermykt med høy våtmodul og høy slitestyrke. Treverket er hentet fra gårder som praktiserer bærekraftig skogbruk, og fiberet i seg selv er sertifisert trygg for skadelige kjemikalier.

Ved å blande disse to fibrene får vi et supermykt, sterkt og holdbart materiale produsert på en svært bærekraftig måte. I tillegg er alle SoftBoost™-produkter sertifisert ved Oeko-tex 100 standarden, som garanterer at alle produktene er fri for skadelige kjemikalier.

Lukk (esc)

Tjen Tufte POENG

Registrer deg som bruker eller logg inn for å tjene poeng på dette kjøpet. Les mer her

Opprett bruker / logg inn

Søk

Lagt i handlekurv