TUFTE WEAR STØRRELSESGUIDE

STØRRELSESGUIDE

Det er ikke alltid lett å vite hvilken størrelse du skal velge. Under finner du Tuftes størrelsesguide som kan hjelpe deg på veien til riktig avgjørelse.

Dame STØRRELSESGUIDE

Størrelsesguiden gir en indikasjon på hvordan vi tar mål på våre plagg, og hvilken størrelse du bør bestille sett i sammenheng med målene på kroppen din. Målene bør tas direkte på kroppen. Hvis du liker en løsere passform kan du gjerne gå opp en størrelse, og motsatt om du ønsker en ettersittende passform.Våre mål er veldig generelle og bør derfor kun brukes som veiledning, da kropper kommer i alle størrelser og fasonger.Alle mål er oppgitt i centimeter.

 

HERRE STØRRELSESGUIDE

Størrelsesguiden gir en indikasjon på hvordan vi tar mål på våre plagg, og hvilken størrelse du bør bestille sett i sammenheng med målene på kroppen din. Målene bør tas direkte på kroppen. Hvis du liker en løsere passform kan du gjerne gå opp en størrelse, og motsatt om du ønsker en ettersittende passform.Våre mål er veldig generelle og bør derfor kun brukes som veiledning, da vi alle kommer i ulike størrelser og fasonger.Alle mål er oppgitt i centimeter.

BARN STØRRELSESGUIDE

Størrelsesguiden til barn gir en indikasjon på hvordan vi tar mål på våre plagg, og hvilken størrelse du bør bestille til barnet sett i sammenheng målene på barnets kropp. Målene bør tas direkte på kroppen. Hvis du ønsker en løsere passform eller et plagg å vokse i kan du gjerne gå opp en størrelse.Våre mål er veldig generelle og bør derfor kun brukes som veiledning, da kropper kommer i alle størrelser og fasonger.Alle mål er oppgitt i centimeter.


UNISEX STØRRELSESGUIDE

Dette er størrelsesguiden for unisex plagg til voksen fra Tufte. Størrelsene tar utgangspunkt i størrelsesguiden for herre. Vi anbefaler generelt damer å gå ned en størrelse fra hva en vanligvis bruker.Størrelsesguiden gir en indikasjon på hvordan vi tar mål på våre plagg, og hvilken størrelse du bør bestille sett i sammenheng med målene på kroppen din. Målene bør tas direkte på kroppen.Våre mål er veldig generelle og bør derfor kun brukes som veiledning, da kropper kommer i alle størrelser og fasonger.Alle mål er oppgitt i centimeter.

Spar Tid og Beskytt Miljøet

Zizr: Smart Størrelsesguide

Zizr anbefaler deg riktig størrelse når du handler klær og sko på nett. Dermed slipper du unødvendige returer på grunn av feil størrelse. Bra for deg og bra for miljøet.

Tjenesten er selvstendig og fungerer på tvers av alle nettbutikker som har Zizr. Du lager kun én Zizr-ID og så henter vi opp din kjøps- og returhistorikk fra alle butikkene vi samarbeider med. Denne informasjonen brukesutelukkende for å kunne gi deg størrelsesanbefaling. Du trenger ikke legge inn noen personlige opplysninger om deg selv

OPPRETT ZIZR-ID

Spar Tid og Beskytt Miljøet med Zizr!

FÅ RIKTIG STØRRELSE MED ZIZR OG SLIPP RETURER

Zizr anbefaler deg riktig størrelse når du handler klær og sko på nett. Dermed slipper du unødvendige returer på grunn av feil størrelse.

Tjenesten er selvstendig og fungerer på tvers av alle nettbutikker som har Zizr. Du lager kun én Zizr-ID og så henter vi opp din kjøps- og returhistorikk fra alle butikkene vi samarbeider med. Denne informasjonen brukes utelukkende for å kunne gi deg størrelsesanbefaling. Du trenger ikke legge inn noen personlige opplysninger om deg selv.

BÆREKRAFTIG NETTHANDEL

Zizr prøver å løse noen av de største utfordringene i tekstilbransjen. Ved å anbefale deg riktig størrelse reduserer vi antall returer, transport, CO2-utslipp, emballasje, samt unødvendig produksjon og kasting av klær og sko.

GENERELL OG PERSONLIG STØRRELSESANBEFALING

Å vite hvilken størrelse som er riktig forutsetter store mengder med informasjon. I en startfase vil størrelsesanbefalingen du får og produktkategori vi leverer en anbefaling på, derfor kunne variere noe.

Når Zizr vet nok om produktene som selges i butikken, vil tjenesten starte med å gi deg en generell størrelsesanbefaling. Dette sier noe om et produkt er lite, normalt eller stort i størrelsen.

Når vi har nok historikk på deg, og nok informasjon om produktet du vil kjøpe og kategorien du handler i, vil Zizr være nærmere med å gi deg en personlig størrelsesanbefaling. Med personlig anbefaling menes en konkret størrelse, som er unik for deg.

GI TILBAKEMELDING PÅ STØRRELSEN

Mens vi jobber kontinuerlig med å gi deg personlig størrelsesanbefaling på alle produkter, kan du forbedre din anbefaling selv ved å gå inn på din Zizr-profil og gi tilbakemeldinger på tidligere kjøp.

Enklere for deg – bra for miljøet!