Lynrask levering med Porterbuddy*

FRI FRAKT OVER KR 999.

FÅ FØRST. BETAL SENERE.

Tufte Baselayers

TUFTE BASELAYERS

Tufte har en bred kolleksjon av baselayers til forskjellig bruk og med ulike egenskaper: Bambull®, Bambull® Switch og Frost. Våre baselayers er delt opp i varierende varmegrad utifra plaggets funksjon og evne til å holde på varmen, og går fra Warm til Warmer og Warmest. 

BAMBULL® – WARM

Vi lagde Bambull® for å gjøre vinteren og kalde uteaktiviteter mer fristende. Ordet Bambull® kommer av ordet bambus og ull, og spiller direkte på plaggets sammensetning. Bambull® produktene har en tolags-konstruksjon for uslåelig komfort og god varme, med et indre lag i bambusviskose og et ytterlag i superfin merinoull. Dette garanterer fantastisk mykhet og varme uten å klø slik vanlig ull kan gjøre. Produktene er utviklet slik at huden aldri kommer i direkte kontakt med ull, slik at også personer med sensitiv hud kan nyte varme ullbaserte plagg og den friske vinteren. 

BAMBULL® SWITCH – WARMER

Bambull® Switch er et reversibelt baselayer-plagg med en to-lags konstruksjon. Bambusviskose på den ene siden sørger for utrolig kløfri mykhet inntil huden, og superfin merinoull på den andre siden gir deg god varme. Vreng plagget etter behov, og opplev den doble komforten!Dette plagget blir kategorisert som varmere enn vår klassiske Bambull®, da muligheten for å vende plagget og få merinoullen inn mot kroppen fører til bedre varmende egenskaper. Hvordan bruke Bambull® Switch: Bambusviskosen er supermyk og behagelig inntil huden, og er kløfri og dermed allergivennlig. Den er perfekt for lette turer i milde til kjølige temperaturer. Bambusviskosen er svært fuktabsorberende og trekker svetten vekk fra kroppen og inn i plagget. Når du står stille kan dermed plagget oppleves kjølende. Blir det for kjølig eller kaldt kan plagget vendes slik at du får merinoullen inn mot kroppen, og plagget vil holde deg god og varm og kunne brukes ved enda kaldere temperaturer. Merinoullens egenskaper holder deg varm selv om du blir våt, og fungerer temperaturregulerende. Ullen er 18.5 mikron superfin og myk merinoull, og for de fleste vil ikke plagget klø mot huden.For å indikere hvilken side som er merinoull har vi plassert en liten merinosau nederst på ermet/benet. Du vil også kunne identifisere merinoullen da denne siden av plagget har mønster.

FROST – WARMER

Tuftes Frost baselayer er varm, lett og utrolig myk, laget av 100 % superfin, 18.5 mikron merinoull. Ullens naturlige og fantastiske egenskaper vil holde deg varm selv om du blir våt eller svett, og den er temperaturregulerende slik at du er varm i kulden og avkjølt i varmen. Frost er et tynt innerste lag som brukes inntil huden. Kle deg lagvis med Villeple innerst for god varme. Perfekt under en genser eller skjorte på en kjølig hverdag, eller under en tykkere genser eller jakke ute på tur. Plaggene kan også brukes alene på milde eller kjølige dager.Vi bruker 100 % superfin merinoull i vår Frost-serie. Ullens egenskaper er unike og fantastiske:• Ull absorberer fuktighet og genererer varme• Ull virker temperaturregulerende og er ikke statisk• Ull reduserer svettelukt da fuktigheten slippes ut av fibrene når den tørker• Ull trenger ikke å vaskes for å bli ren• Ull er naturlig mer brannsikkert enn de fleste andre fibre

Lukk (esc)

Forsinket levering med Postnord

På grunn av streik anbefaler vi de som kan å legge ordre med Porterbuddy da Postnord er rammet av streiken.

LES MER OM POSTNORD HER

Søk

Lagt i handlekurv