Lynrask levering med Porterbuddy*

FRI FRAKT OVER KR 999.

FÅ FØRST. BETAL SENERE.

Trelagsprinsippet

TRE LAG

Trelagsprinsippet er delt opp i tre lag; indre lag, midtre lag og ytterlag. 

Riktig påkledning kommer an på aktivitetsnivå, temperatur og værforhold. Prinsippets hovedfokus er å transportere fukt vekk fra kroppen, minimere varmetap og samtidig isolere godt mot vind og vær. For maks effekt burde man kle seg etter trelagsprinsippet.

INNERSTE LAG

Det første laget skal holde kroppen tørr og varm. Velg derfor ullundertøy innerst mot huden. For sensitiv hud og for å unngå kløe; velg Bambull® eller Bambull® Switch – et to-lags produkt med myk og kløfri bambusviskose på innsiden og varm merinoull på utsiden. 

Unngå materialer som blir våte og kalde, som bomull og syntetiske stoffer.

MIDTRE LAG

Det midtre laget skal isolere ved å holde varmen inne og kulden ute. Det smarte valget er et produkt laget av ull eller ull-fleece. Disse materialene kan regulere varmen på grunn av sine naturlige varme- og fukttransporterende evner.

YTRE LAG

Det ytre laget skal beskytte mot vær og vind. Velg et vindtett produkt, basert på aktivitetsnivå, temperatur og mengden nedbør. Her er våre myke dunjakker et godt alternativ – de er varme og vindtette, og vil være gode når kulden legger seg. Hvis du holder deg til dette prinsippet gjennom høst- og vintersesongen, vil du og barna garantert holde dere varme, tørre og glade.

Lukk (esc)

Forsinket levering med Postnord

På grunn av streik anbefaler vi de som kan å legge ordre med Porterbuddy da Postnord er rammet av streiken.

LES MER OM POSTNORD HER

Søk

Lagt i handlekurv